Citiraj:
Autor Ammy
Uvijek se nasmijem na te tvoje postove opisa kada nešto nevalja 
Podravka je loša. Par puta probala davnih dana i nikako mi nije bilo fino, sve nešto umjetno, a i to kaj veliš, glavnog sastojka u tragovima. Maggi i knorr su zakon.
Danas smo za večeru imali šampinjone punjene sa šunkom, špekom i sirom, pa sve skupa zapečeno. Uz to vrhnje sa češnjakom, se razme 
|
drago mi je da te uveseljava moja nevolja
maggi i pogotovo knorr (zna i maggi kiksat nekada) vs podravka su ono nebo i zemlja razlika pošto potonji očito ne mogu u najbazičnijoj juhi dehidrirati kokošku sa malo vegete kak spada, a kamoli experimentirati sa nečim novim.
baš me zanima kak zgleda taj proizvodni proces na kojem amen daje finalni jušni sommelier (vjerovatno u obliku zaštitara na ulazu u zgradu) koji kaže - da, to je taj okus juhe koji tražimo i onda na putu doma napuše 3.33 promila jer je pijan od 2005
Citiraj:
Autor buljo
Jedino od podravke kaj valja je lovacka, to mi je najbolja kupovna juha. Okus mi je odlican a i ljuta je sto nikak nemre bit minus
Danas sam bio u dubravi u novom big boys restacu na sendvicu, uzeo pohanu piletinu (ne znam koji mi je drek bio) i pomfri.
Bome od sendvica i pomfrija se fino da najest, cijena je onak, ni vrit ni mimo.
Dve porcije, sa pomfrijem i kolom je 90 kn. Al sam izasao debelo sit.
Sumnjam da bum isao skoro jer mi nije neki izbor sendvica a dodatke osim u jednom, najskupljem nemres birat.
|
meni jedino kaj valja od podravke je ona zimska ili kako već - uglavnom juha od graha i to vjerovatno iz jednostavnog razloga što nitko drugi nema juhu od graha
ček, ček... dao si 90kn za 2 x pohano pile sendviča?