Citiraj:
Autor BojanZD
Igru sam tek nešto u startu igrao i ubrzo napustio, sad ide novi acc pa molim savjet u kojem smjeru krenuti? Više mi leže cruiseri i battleshipovi, pa koju naciju uopće krenuti igrati?
|
Ako misliš ić do kraja sa BB i CA definitivno IJN linija. Zao i Yamato na T10 su OP naprema svemu ostalome na T10. Yamato pogotovo.
Prva dva IJN BB-a su 'haos, ali od Konga nadalje svaki (osim možda Izuma) je izvrstan BB. Dok je kod amera Montana na T10 trenutno UP, a tu su još i Colorado koji je škaljiv, skupa sa "squishy" North Carolinom i Iowom koje jednom kad okreneš bok vrlo lako se probija citadela.
Ako ne misliš ić do T10 onda su ameri jako konkurentni i zabavni za igrati. Wyoming na T4 je super zvjerka a na T6 nema lošeg BB-a na niti jednoj liniji.
Nisam igrao sa IJN BB-ima, s amerima sam pred Coloradom - pa ovo gore uzmi sa zrnom soli jer su to svari koje čitam po forumima i neka općenita mišljenja. S druge strane, pričekaj malo jer u Q1 2016. nam dolaze Kriegsmarine BB. A sudeći prema Tirpitzu koji je najbolji BB na T8, non Premium verzija bit će Bismarck = Tirpitz s malo slabijim AA i bez torpeda.
Za CA do T6 imaš dobar izbor, sve linije su podjenake s nekim prednostima i manama. IJN Furutaka na T5 je općeprihvaćeni drek, dok je to Karsruhe na T4 kod njemaca. Nurnberg je ploveća citadela na T6, iako osim toga sasvim solidan brod. S druge strane na T6 Cleveland je najpopurniji CA i najlakši za igrati.
T7+ se situacija jako mijenja kod amera. Ako ti se ne igra support, ameri nisu za tebe. Ameri gube torpeda već na T6 ali imaju brutalan AA. Tako da je IJN najviše za ofenzivu, dok su njemci "glas cannon" snajperi za daljinu s najboljom AP municijim koja ozbiljno može i BB kljucat na daljinu (pogotovo s punging fire).