Citiraj:
Autor Mileni
A S6 ce cijena samo padati. Kao i ostalim androidima. Pa ako ti se vec ni S6 nije dopao, izbor ti je velik, a dosta love ostaje u dzepu 
|
Ma svidio se meni S6 (edge), u tih skoro osam mjeseci korištenja stvarno nisam uspio naći gotovo niti jednu zamjerku, ni po funkcijama ni po izgledu. No "problem" je kod mene što mi brzo sve to dosadi pa ih volim češće promijeniti. Pošto nisam nikad bio na iOS-u (uvijek mi je on bio odbojan, barem koliko sam vidio kod drugih) kako je eto među zadnjima sad izašao upravo iPhone odlučio sam se za njega, čisto da probam. Ne želim pljuvati po uređaju, ali zaista najiskrenije nije mi bilo ni na kraj pameti da je uređaj toliko ograničen (zatvoren) za štošta što u android svijetu gledam kao nešto normalno, što naprosto mora biti. Evo već sad ima skoro tjedan dana otkako se igram sa njime, googlam, čitam forume, youtube klipove gledam i još uvijek nisam došao do odgovora na masu stvari koje sam koristio prije i koji su na androidu namješteni u roku 10min.
Što se cijene tiče, cijene im u biti istom brzinom padaju. Ja sam svoj S6 edge kupio prvi dan kad je došao u HR (travanj 2015) za 7500 kuna i prije 10tak dana prodao za 4000. Sad sam za iPhone 6s od 64Gb opet platio 7500 kuna a sad gledam na njuškalu taj od 64Gb se već prodaje oko 5500 kuna. Za par mjeseci kad bude došao Galaxy S7 (travanj 2016) i ovaj moj iPhone 6s će pasti na 4000 kuna. Dakle na istom sam gubitku.
Nego, da se vratim ontopic. Napravio sam ono što mi je coconut preporučio i preko mp3tag-a svima ispravio ime albuma i sad sve stoji u istom folderu, što je odlično. No kako sad da dobijem track number, on u tom folderu mi je sve poredao po abecedi i svima stoji "2" ispred naziva iako je na SVIM fajlovima uredno označen track number. Googlam i nalazim da je nešto Apple tu mijenjao?