Autor T}{OR
Osim ako nije Kiev u igri, ne vidim problem sa DD-ima kad vozim Pepsi. Svi mahnito bježe od mene kad me vide. Dve stvari koje meni život spašavaju: Damage Control Party II na svim CA, i Repair Party II consumable na svim BB-ima (pogotovo sa Superintendant skillom koji daje +1). Ne moraš ih plaćat dublonima, svaki košta 22500 creditsa, samo klikni na strelicu u gornjem desnom kutu padajućeg izbornika.
Pepsi se ne igra kao DD hunter, radije uzmi defensive fire i prati neki BB ili prioritetniju metu koji će drugi tim radije gađati. Sa AFT skillom domet AA ti je preko 7 km, pa ne moraš ni biti zaljepljen uz njega za efikasno pokrivanje od aviona. Baci malo oko gore kako sam ja složio svoju pepsi. Ako se i pojavi koji DD, lako ga je sredit pogotovo sa potpuno otključanim topovima jer zadnji upgrade prepolovi brzinu okretanja kupola.
Ono kaj joj je najveća boljka je domet otkrivanja na površini od 15.7 km (drugi CA su oko 12-13 km). Što je u rangu BB-a. Tako da ako te neki DD spota ranije, lako možeš očekivat salvu u tvom smjeru. Zato ja koristim camo za -3% na tu vrijednost i to onda ispada 15,2 km. Mislim dalje spustit na 13,3 km sa Concealment Expert koji ti daje dodatnih -12% ako ikad doguram s kapetanom do 5 reda skilla.
S Pepsi nikad neideš prvi naprijed, i ako je ikako moguće nikad bliže meti od 10km osim ako se ne radi od DD-u. Clevelande i ostalo drži na 12km i nitko te ne može pogodit ako pravilno manevriraš. Dakle jedna salva, smanji brzinu na 3/4 i kormilo 1/2 u jednu stranu. Druga salva, izravnaj kormilo i full speed ahead. Treća salva ili opet kormilo u istu ili suprotnu stranu, te smanjivanje brzine na 1/2. Brod je jako okretan, okretniji od Clevea (Cleve ima rudder shift 9,3s Pepsi 9,1s, Cleve ima krug okretanja 660m, Pepsi 620m), još ako mu staviš Steering Gears Modification 2 rudder shift Pepsi pada na ~7s.
Čisto za usporedbu, New Orleans ima surface detection range od 12,4 km naprema 15,7 od Pepsi! Jedina logika koju vidim u tome je puno više nadgrađe na Pepsi kada se usporedi s onime na NO:
|