Bum, al ne očekuj spektakl, niti na 23mpx niti sa 8 sa oversamplingom. Inače oversampling je dobar, white balance pogađaju i SuperAuto i Manual mode, za divno čudo i razliku od Z3 serije i boje su veoma realne što mi više paše od onih Samsung kričavih.
Al to još moram vidjet i igrat se pošto ima aplikacija s kojima se navodno može podesit shutter speed da to sve kao radi.
Od zadnje kamere sam malo ipak više očekivao, prednja je dobra pošto je 5mpx, čak i u umjetnom svjetlu, ali od lošeg osvjetljenja ne treba puno očekivat.
O pregrijavanju ni riječi, nakon pola sata NFLa, što doduše nije rang RR3 ali je svejedno grafički intenzivna igra, i prčanja na njemu dok je na punjaču, relativno dobrih 44°C, osjeti se toplina iza ali ništa zapaljivo. Sve je fluidno, malo samo ima nekad nekih buha, recimo Skype mi se srušio 2 puta, Kontakti jedamput, ali sve će to više manje se još ispeglat ako si daju truda u narednih par tjedana.
Inače brzo se puni, od nekih 5% do 100% kroz nekih 1,5h uz prčkanje i povremenu igru, sinkornizaciju i čitanje. Ostaje mi još bateriju vidjet al to ću kroz sutrašnji dan i idući tjedan, mada prema pročitanom dosad ne očekujem isto trajanje kao i Z3C.
Buraz kupio galaxy S Edge+ i malo smo uspoređivali par slika, nekad Z5c napravi bolju a nekad Galaxy, ipak mislim da je blenda 1,9 u blagoj prednosti u ovom slučaju što se ''mračnijih'' uvjeta tiće. Sutra ćemo malo po dnevnom svjetlu, tu bi se Z5c trebao pokazat odličnim pošto ima realnije boje i fakat jeben fokus.