View Single Post
Staro 25.09.2015., 22:29   #4130
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Kako doć do kontakta prodajnog predstavnika? Bilo mi došlo u pošti ali sam bacio papir. Zvao službu no nemaju pojma, ne znaju kako doć do pojedinačnog kontakta predstavnika. Možda ima netko tu još na potezu džamija-kvatric pa da broj svog ako ima, vjerojatno je isti predstavnik. Ili broj od bilo kojeg predatavnika, oni se vjerojatno znaju medjusobno.

Služba mi je ponudila produljenje ugovora s povećanjem brzine na 30, prva tri mjeseca račun 100kn, dalje 195kn kao i do sada (net i telefon imam samo). Pa me zanima kaj bi prodajni predstavnik ponudio.
Ja ti mogu dati broj od ovog s kojim sam ja dogovarao. Prije par tjedana je bio na potezu Špansko-Jarun, ali koliko sam skužio iz razgovora s njim, nemaju oni neko fiksno mjesto i često se rotiraju po gradu.

Koji si broj zvao da ih pitaš o produljenju ugovora? Čuo sam da je za to najbolje zvati 0800 13 11. To je broj službe za zadržavanje korisnika i oni imaju najodrešenije ruke što se tiče nagovaranja korisnika da ostanu kod njih.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
To su ti tako rekli ili si to vidio po svom računu? Ne, nisi mogao vidjeti račun kad si samo tri dana na Bnetu.. a ništa, javi nam kad dođe prvi račun ili ako si već pozivao Vip/Tomato korisnike koji nisu korisnici Bneta baci oko na web stranicu sa praćenjem potrošnje telefonske usluge pa javi
To su mi rekli, a kad dođe prvi račun, onda ćemo se i uvjeriti. Ako se ja ne sjetim, podsjeti me preko PM-a da javim cifru. Pogledao sam na Moj B.net i trenutno je stanje ovakvo. Prvi broj je na T-Comu, a drugi na B.netu. Cijene su iste, ali mislim da su krive, jer u cjeniku stoji da je uspostava poziva 0,20 kn, no ionako dolje piše napomena da je stvar samo informativnog karaktera i da će se pravo stanje vidjeti na računu. Probao sam sad nazvati i svoj mobitel (Vip) i držao dignutu slušalicu minutu i nešto, ali još to nije registrirano na stranici. Valjda je ne osvježavaju tako često.
KhongLo je offline   Reply With Quote