Citiraj:
Autor the.elles.d
Kako će na osnovu mog mobilnog broja provjeriti imam li njihovu fiksnu uslugu? 
|
Lako

.. baza korisnika (Vip, Tomato, Bnet) je jedna Vip-ova
Citiraj:
Autor the.elles.d
Nešto si pomješao. Ta točka definira što znači termin "B.NET KORISNICI" i nema veze s cijenom poziva u navedenom paketu :top:
|
Nadam se da sam krivo shvatio..
Citiraj:
Autor KhongLo
Baš sam nazvao danas SZK da se raščistim na što i koga se to odnosi. Dakle, ta stavka u ugovoru služi samo tome da bi se razdvojilo B.net i Vip korisnike, jer je bilo ljudi koji su mislili da se Vipova ponuda odnosi i na njih pošto je B.net u Vipovom vlasništvu. To znači da je the.elles.d u pravu.
|
.. i opet se nadam da ste obojica u pravu, a ja u krivu
Citiraj:
Autor KhongLo
Što se tiče plaćanja, to znači da, ako ja unutar 3D paketa imam navedeno da mi je cijena poziva prema fiksnim linijama te Vip i Tomato mobilnim linijama 0,00 kn + uspostava poziva, onda za te pozive stvarno plaćam 0,00 kn + uspostavu. Oni kojima upućujem pozive ne moraju biti B.net korisnici, tj. mogu biti korisnici bilo koje fiksne linije te Vip ili Tomato mobilnih linija.
|
To su ti tako rekli ili si to vidio po svom računu? Ne, nisi mogao vidjeti račun kad si samo tri dana na Bnetu.. a ništa, javi nam kad dođe prvi račun ili ako si već pozivao Vip/Tomato korisnike koji nisu korisnici Bneta baci oko na web stranicu sa praćenjem potrošnje telefonske usluge pa javi