View Single Post
Staro 25.09.2015., 20:15   #4124
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor the.elles.d Pregled postova
Kako će na osnovu mog mobilnog broja provjeriti imam li njihovu fiksnu uslugu?
Lako .. baza korisnika (Vip, Tomato, Bnet) je jedna Vip-ova

Citiraj:
Autor the.elles.d Pregled postova
Nešto si pomješao. Ta točka definira što znači termin "B.NET KORISNICI" i nema veze s cijenom poziva u navedenom paketu :top:
Nadam se da sam krivo shvatio..
Citiraj:
Autor KhongLo Pregled postova
Baš sam nazvao danas SZK da se raščistim na što i koga se to odnosi. Dakle, ta stavka u ugovoru služi samo tome da bi se razdvojilo B.net i Vip korisnike, jer je bilo ljudi koji su mislili da se Vipova ponuda odnosi i na njih pošto je B.net u Vipovom vlasništvu. To znači da je the.elles.d u pravu.
.. i opet se nadam da ste obojica u pravu, a ja u krivu

Citiraj:
Autor KhongLo Pregled postova
Što se tiče plaćanja, to znači da, ako ja unutar 3D paketa imam navedeno da mi je cijena poziva prema fiksnim linijama te Vip i Tomato mobilnim linijama 0,00 kn + uspostava poziva, onda za te pozive stvarno plaćam 0,00 kn + uspostavu. Oni kojima upućujem pozive ne moraju biti B.net korisnici, tj. mogu biti korisnici bilo koje fiksne linije te Vip ili Tomato mobilnih linija.
To su ti tako rekli ili si to vidio po svom računu? Ne, nisi mogao vidjeti račun kad si samo tri dana na Bnetu.. a ništa, javi nam kad dođe prvi račun ili ako si već pozivao Vip/Tomato korisnike koji nisu korisnici Bneta baci oko na web stranicu sa praćenjem potrošnje telefonske usluge pa javi
bertone je offline   Reply With Quote