View Single Post
Staro 29.09.2005., 18:14   #5
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Zašao si u pravi HIFI, a tu se sve plaća odvojeno. Sami zvučnici (602) dođu 3800 kn, uz naravno mogućnost popusta na keš. To nije pretjerano, ako vidiš da je to 400 kn više od Focala 707. Obrati pozornost da ćeš i na Rotela dobiti popust na keš.
Što se stalaka tiče - snaži se s nečim dok ne skupiš 700 kn za nove stalke.

Iako...

u ovim situacijama najbolje ti je ići na polovne komponente. Najisplativije. Pogotov stalci, koje možeš kupiti već za 400 kn (kvalitetni).

Strpi se, isplatit će se. Stavi zvučnike na nešto drugo dok ne skupiš ponovno novaca za stalke.

HIFI se sastavlja u koracima, ne odjedanput. Bit ćeš zahvalan. Ja sam svoj sustav ukupno platio 5500 kn (samo je pojačalo novo, a to sam dobio kao salonski model za bitno manje novaca). U tri koraka. Nisam ni osjetio da sam dao toliku lovu. Budi strpljiv i nagradit će te sa dobrim prilikama - stalno se nešto događa - oglasnici, www.robertoshop.hr (cjenkaj se!), akcije i rasprodaje u dućanima!

Ako uzmeš u obzir da je popust 10% na keš, onda ćeš za Rotela + B&W 602 platiti oko 5500 kn! Pasrokuna za stalak kasnije stvarno nije teško nakupiti (čak i školarac to može od svog džeparca za dva mjeseca).
Jango Fett je offline   Reply With Quote