View Single Post
Staro 30.08.2015., 14:06   #698
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Ne znam zašto ne igra Dani,po meni je bolji od Danila!
Jedino mi je žao što Modrić nije u nekoj formi,a našeg Kovu kao da izbjegavaju na terenu.Vrijedi on više nego dodati prvom do sebe!Ako ovako nastavi sa strahom igrat završit će na klupi kao Lucas!
Da, ni meni nije jasno kako moze Carvajala drzat na klupi...Danilo nije nista bolji od njega. Po meni bespotrebna kupnja. Radje da su kupili zamjenu za lijevog beka. (A zamjena za desnog Arbeloa). Sto se tice Kove vidi se jos da je nesiguran treba se adaptirati na ligu isto kao sto je trebalo modricu jedna sezona da proigra kako treba, ali ja se uopce ne brinem za njega. Dat ce njemu Rafa jos puno prilika za dokazati se.

Po meni Real nema nekakvu igru ove sezone i ako se nesto ne promijeni nece konkurirati za osvajanje trofeja ove sezone (bez obzira na jucerasnju utakmicu, jedna tekma nije mjerilo). Gledao sam malo tekmu barce jucer. Ubijaju bozek dragi trebalo je biti minimalno 3-0. Mislim da opet ove sezone Barca osvaja sve. Ne vidim nikoga ko bi ih mogao zaustaviti (eventualno Bayern, da imaju boljeg trenera).
Mogy je offline