Citiraj:
Autor Ag008
Provjerili u Iskonu, ugovor mi ističe tek početkom slj. g. i ne mogu uzeti -10kn mj kroz 2g dok mi ne istekne stara ugovorna obveza.
Sada imam Duo Hit 20- 180kn-10%=162kn mjesečno.
A Duo Hit "26" bi me koštao 200kn-10%=180kn što je 18kn razlike za 6mbps više. Da imam punih 30mbps e onda bi malo razmislio.
|
Kojih crnih 10kn kroz 2g ??!
Kao prvo informiraj se.
Duo Hit 30 je popust 15kn kroz 2g a ne 10kn.
Kao drugo, 26.02. si napravio zahtjev za prelazak na Duo Hit 20 te si ukljucen 13.03. i od tada ide ti novi ugovor na 2g.
Dakle kakav tebi ugovor istice pocetkom sljedece godine kada si morao kao i ja sam osobno za vdsl2 potpisati novi ugovor od pocetka ukljucenja usluge ?
Ja sam bio na Iskon Net 10Mbps i prelaskom na vdsl2 ide novi ugovor, jedino ako su tebi ukljucili vdsl2 onako na ljepe oci bez ugovora ?
Ako je tako sve stima....
Ja sad to zbilja ne razumijem u kojim si ti to kombinacijama... ja sam morao prelaskom na vdsl2 i prelaskom sa Iskon Net 10 na Iskon Net 30 potpisati novi ugovor tj. od datuma ukljucenja produziti na 2g a ti nisi morao ??
Ono sto sam ja uzeo kao pogodnost, isto u tom 3-cem mjesecu je bilo gratis 3mj i sada konkretno ako bi isao sa Iskon Net 30 na Duo Hit 30 imam pravo na 15kn popusta kroz 2g + osobni popust na konto manjeg uploada.