View Single Post
Staro 16.08.2015., 18:07   #9496
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Na t30 je lagani grind, slabiji top je ok i ima dobar dpm, em ekipa ima jos uvijek onaj O SHIT efekt kad vidi t30 jer odma racuna da imas 155mm i 750 hpa manje pa pocne panika.

Samo sakrijes hull iza necega i neka troll tureta bounca sve. Jedan od laksih grindova ikad sa njim.

Relativno nedavno završio grind na T30. Nakon izgrindanog 155mm , shvatio sam da je top odvratan trol. Iako sam imao dosta finih partija s njime, dosta ih je bilo frustrirajućih do bola. Jednostavno nepouzdan top. Često vidim usporedbe sa BL-10 i odgovorno tvrdim da taj top nije ni blizu takav trol.
Na kraju se jednostavno vratio na prethodni top, malo se približio u borbama, iskoristio DPM, i počeo postizati puno bolje rezultate u borbi.
T30 nema ni približan camo value kao ISU, i nemaju isti stil borbe. Nažalost 155mm nema kaj raditi na medium range jer ćeš biti spotan, na long range je preneprecizan (plus kaj shell putuje sto godina), a na close range pukneš, na neko divno čudo bouncaš batchata i popušiš.
Neću reći da je loš tenk, dapače, ali 155mm zna zadati takve glavobolje da je to prestrašno.