View Single Post
Staro 08.07.2015., 12:15   #1224
QS
Premium
Moj komp

QS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Tehničar je rekao da je SN margina na samoj centrali ~6dB i da je to gotovo isključivo Vipova krivica i da sve ostale parice u susjedstvu imaju od 8 pa do 14 dB. Kad nazovem Vip oni vele da to nije do njih, da T-com stavlja profile i da jedino što oni mogu je ponovno poslati zahtjev na tehničare da se vidi kakva je situacija i da izađu na teren.

Katastrofa.
Tehničar ti dobro govori - VIP i ostali bitstream ekipa rijetko ili nikako nemaju fault repair profile za razliku od HTa koji ih ima 5-6 za svaki defaultni profil.

Meni su doma bile postavke ko tebi dok mi nije došao tehničar i promijenio na FR profil - diglo margine za 3-4 dB (sad se sunčaju između 9 i 11dB, čak i po kiši) - brzina ostala ista.

Citiraj:
Autor Jasperx Pregled postova
Lapsus memoriae, Siemensi su još stariji od Ericsona. Anywho, oba su adsl2+ bez podrške za vdsl2. Moguće da je u centrali mix Huaweia i Ericsona pa da te prespoje na Huawei ako ima slobodan port, ali s ovom karticom na koju si sad spojen (ericsson) ne buš dobio vdsl.
Ericssoni imaju podršku za VDSL - samo Siemensi nemaju (njih se i tako gasi i zamjenjuje sa Huaweijima)