Citiraj:
Autor Thermaltake
Dvoumim se između gtx 770 i 960 od 4Gb bi gledao oba modela, imam na raspolaganju 1100-1200kn. 960 je novija manje troši dok 770 je jača kolko sam vidio u nekim testovima ali zato troši skoro duplo struje nego 960. Baš sam u dilemi jer x70 sam uvijek gledao kad bi kupovao nikad ispod, a sad sam eto došao na to da gledam ovu x60 900 seriju jer nije tolko skupa polovna, naravno ne mislim novo kupovat, pa ne znam daj me nekako izbacite iz te dileme nečim jer će mi mozak izgorit 
|
Citiraj:
Autor xulos
Izgorit ce tebi mozak jer mislis da su drugi ludi i da ce ti prodati 770ku s garancijom za 1100 kn a ti prodajes 470ku za 700? Za 1100 kn budi sretan ako nadjes i 760ku s garancijom.Sto se usporedbe tice, 770ka i 960 nisu ni za usporedbu posto je 960 poluproizvod sa 128 bitnom sabirnicom.
|
Koji lik...
Sad ima love a prije mjesec i nešto je tražio dobrotvora da mu reparira grafu i nije htio dat ni kune.:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=268896
I gle čuda, izgleda da je tu istu neispravnu GTX470 prodavao/prodao za 700kn.
Čak je i svaki post editirao ali mu se na jednom mjestu potkralo:
Citiraj:
Autor Thermaltake
Može se reko mi je Alvin, ali ode dosta vremena. Napravit ću memory test samo da ju sastavim opet.
Ima samo jedan bios na techpoweru za moju gtx 470 tako da nemam šta flešat, a i nemogu underclockat osim da je u biosu već namješteno na manji takt no to nema apsolutno nikakve veze sa ovim mojim problemom jer sam riješavao i na taj način par grafičkih i ovo je sasvim drukčiji problem tako da ništa od tog, ali test memorije ću svakako napravit kad tad.
Također bi volio ako mi netko ko je radio već sa heatgunom na grafičkoj može malo objasnit udaljenost kolko vremenski moram držat na čipu itd. jer nisam nikad rukovao heatgunom i nije mi baš svejedno da nebi predugo držao pa da ne spalim il neš.
|
Naravno za POV je samo jedan bios...