Citiraj:
Autor The Man
Ljudi trebam vaša iskustva i savjete. Uzeo sam USB @ Links i krepucnuo je sam od sebe, odnosno javlja mi da je prazan @ disk management (nemam mogućnost kreiranja particije i uz USB stoji "No Media"), a Windows 7 ga ne vidi uopće @ My Computer. Znate li koliko brzo je ostvariva reklamacija jer stvarno nemam volje ići tamo 2 puta bezveze, pošto radim kao crnac sve do 15. svibnja.
|
Ako je trgovac pošten i normalan, a k tome vjerojatno i uvoznik, on će uzeti tvoj USB stick, probati ga na licu mjesta, zaključiti da je stick neispravan i dati ti novi. Sve u roku od 5-10 minuta, ovisno o gužvi u dućanu.
Nadam se da ćeš tako proći i u linksa obzirom da se radi o uređaju od cca 100kn i čija se funkcionalnost/ispravnost može povjeriti odmah bez ugrađivanja u servisno/testno računalo.
U najgorem slučaju da ti vele da odeš u obližnju birtiju pregledat teletekst stranicu od kladare, ispunit listić, s nogu utočit pola litre pivčuge i vratiš se po novi stick
Citiraj:
Autor ODO
Znam ja za "72h Zero Pixel Warranty".
Ali, stvari se uvijek mogu komplicirati. Na dostavnici nije naveden sat u koji mi je pošiljka uručena (72h od kojeg trenutka), činjenica da je nedjelja neradni dan...(mada se u praksi rok uvijek produljuje za taj neradni dan), ali mi živimo u Rvackoj. 
|
Svakako imaš pravo, jelte
72h od kupnje u dućanu, tj. vremena na računu, ako se ne varam.