Citiraj:
Autor Omerta
Svatko bi svakog tužio za svaki *urac.
|
gle..... nitko ne prigovara za lajanje cucka neko vrijeme za dana. ali da mi neciji cucak cijeli dan i cijelu noc laje i laje i laje, e u kurac, jebi se i ti i cucak. imaj cucka, ali onda nabij zvucnu izolaciju tako da ne zagadujes okolicu oko sebe

. imam ja dva komada pa meni nekad idu na onu stvar kada se razlaju u 4 u noci, sreca pa zivim u kuci i onda zavrse u jednoj od prostorija gdje su mirni i spavaju.
ista je shema sa ovom muzikom. ja bi ispizdio da mi narodni svaki dan od pola 6 ujutro do navecer svira u wc-u, u dnevnoj, u svojoj sobi (tipa dok ucim nesto, radim nesto, jebem nesto), ispizdio bi.
ili jos gore, nakon nekog vremena bi upogonio svoje dvije kutije od 100RMSa sa pripadajucim pojacalom, otisao do susjeda po razglas i sve sutnuo na komp. pa od jutra, ali od j-u-t-r-a bi derao rammstein, ministry, thunderdome, white zombie i slicna jako neslusljiva glazba dobrih 95% ljudi.
point is - neka svatko slusa sto god hoce, ali na taj nacin da nikome drugome to slusanje -
ne smeta. ako ne ide milom (tipa dogovor ili nesto tako), onda silom i prijavom. ako i ide preko ZAMP-a, garant ne ide kolicina decibela..........
da ne kazem kako danas ima ozvucenja koja "sviraju" samo na mjestima koja se namjeste (usmjerenje), dok dva metra dalje je prakticki tisina. jest da kosta, ali ga jebi, nismo na placu gdje cepa harmonika.......