Citiraj:
Autor tiki66
Pitanje je postoji li uopće nekakav stroj kojim bi se mogao vidjeti kakve je kvalitete lem i gdje je propustio? Ako se dobro sjećam Alvinovih postova to je ili nemoguće ili preskupo, pa se vrše standard testovi. Izvrti video memory stress test pa vidi što on kaže.
Možeš pokušat i još jednu glupost a to je flashati novi bios na grafičku, pa je probat underclockati itd.
|
Može se reko mi je Alvin, ali ode dosta vremena. Napravit ću memory test samo da ju sastavim opet.
Ima samo jedan bios na techpoweru za moju gtx 470 tako da nemam šta flešat, a i nemogu underclockat osim da je u biosu već namješteno na manji takt no to nema apsolutno nikakve veze sa ovim mojim problemom jer sam riješavao i na taj način par grafičkih i ovo je sasvim drukčiji problem tako da ništa od tog, ali test memorije ću svakako napravit kad tad.
Također bi volio ako mi netko ko je radio već sa heatgunom na grafičkoj može malo objasnit udaljenost kolko vremenski moram držat na čipu itd. jer nisam nikad rukovao heatgunom i nije mi baš svejedno da nebi predugo držao pa da ne spalim il neš.