Tema: Ovrhe?
View Single Post
Staro 18.03.2015., 23:02   #35
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kak vele, pokriješ se koliko ti je duga deka, jelte i to je to. Ono što meni nije normalno da je ljudima veći račun za telekomunikacije nego za struju. Konfor košta, ako se bez nečeg može i nije nužno, čemu onda plačati takve stvari.
Objasni ti to ovoj balkanštini okolo kojoj je bitnije "kaj bu sused rekel i vidil", a ne dal će imat za kruh do kraja mjeseca.
Ovo sam ti boldao, jer je to uvijek moja baka govorila i to kod nas razumije možda 5% populacije. Pa ja ne kužim, kao da je nemoguće bit sretan sa mobom od 500 kn, nego treba Z3/I6, i kao da je apsolutno nemoguće gledat tekmu na TV u od 2500 kn nego treba bit od 10 k kuna,pa makar ti non stop zvonio telefon od poziva agencija za naplatu.
I koji se klinac neko ima vozit autom na leasing, ako nema ni za pol rezervoara, a kamoli za ratu?
I onda kad nekom takvom, dobronamjerno kažeš da se sabere i posloži prioritete, optuži te da si zavidan i jalan. To je začarani krug iz kojeg nema van.

Epilog: takvi "genijalci" mi onda mašu sa naslovnica "24 sata" i sličnog,
"hoće nas deložirat, imamo kredu za stan a nemamo za ratu", pizde o "socijalnoj osjetljivosti države", a nas ostale, ko hebe.. jer smo valjda mi ostali budale koji plaćamo rate/račune na vrijeme, i ne furamo luksuz i klošarizam.