Citiraj:
Autor Princ288
Inace postujem ocjene filmova jer su subjektivne, ali 1/10? Daj malo objasnjenja po cemu ti je taj film u rangu tvajlajt sage?
|
1/10 zato kaj sam imao očekivanja, scifi i Nolan... A ono čorak. Naime, meni niš nije bilo na razini, od režije, do glume, a radnju neću ni spominjat. Film je do sredine ok, zaplet, makar već sa par elemenata koji nemaju veze s mozgom, a od sredine kolaps. Sve dijelove koji su donekle napeti su doslovce "odradili", a sama priča je glooopa i nelogična do bola, film je sve skupa patetitčan pokušaj (makar uspio) blockbustera na silu. Nesmijem ni napisat sve što mislim jer se nemogu suzdržat od psovki i dobit ću ban.
Film je (meni osobno doduše) flop kao i Gravity, i možda propuštam nešto umjetničkog dojma koji drugi vide, ali stojim kod vlastite ocjene. Htio sam daljinskim razbit televizor nakon zadnje scene i to je za mene 1/10.
Kod tvajlajta sam u kinu imao flasheve kak se dižem sa sica i skačem ljudima po glavama do izlaza četveronoške, a to je slično razbijanju skupog tv-a daljinskim, pa je i ocjena ista. Kad bolje razmislim, filmovi su po jahanju patetike čak i podosta slični...
Idem gurat registratore iza ormara da kolegici na poslu javim da idemo na gablec. Valjda će skužit u slijedećih 30 godina. Gladan sam.