View Single Post
Staro 15.03.2015., 21:51   #70
Perestrojka
CNE @ Verne global DC
Moj komp

Perestrojka's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Sama kupnja dremela, u ovom slučaju originalnog koji košta dosta više od ekvivalenata drugih proizvođača je več solidan trošak. Sve što je ovdje izrezano ja bih isto tako precizno izrezao s fleksom i šajbom za inox od 1 mm. A brijem da svako ima neku malu fleksu doma. Ak je i nemaš, kupiš je za 100 kn što je dosta manje od dremela. Ja sam neki dan izrezivao mbo traj i fleksom sam čak i krivulju izrezao i kasnije brusnim papirom doradio. Bude se vidilo uskoro nadam se, jedan mod počinjem izrađivat.
Sve to stoji, fleksa i odgovarajuca sajba ispadnu daleko manje od ovog alata, ali razlog iz kojeg sam odabrao ovo je, kljucna rijec, multifunkcionalan alat.

Fleksom mogu samo brusit, rezat i polirat; ako se dobro sjecam ne postoji fleksa s kojom mozes busit rupe ( pogotovo u ovom podrucju koje najvise koristim 3.0mm - 0.5mm ). + Fleksu ne mogu ulovit u ruku poput olovke i radit fine poslove. ( Sta bi reklo da mi treba: fleksa, busilica, stupna busilica i rucna brusilica; lijepo zvuci ovaj komplet, ali em to sve kosta, em zauzima mjesta; dok dremel fino spremim u pernicu 15 x 30 xm i stavim izmedju knjiga na stalazu )

Sjebana i poluispravna 4 ekvivalenta Dremela koja sam imao do sad sam zafitiljio u smece istog trenutka kad je ovaj stigao. ( Vjerovatno bi i odradio kompletan projekt sa krpanjem i koristenjem svakog pomalo, ali nemam vise zivaca za polu proizvode... )
Perestrojka je offline   Reply With Quote