Citiraj:
Autor sandokan111
Davno sam ja primjetio da taj ZTE izbacuje sve samo ne tocne brojke oko nekih parametara. Ali ipak nisam ocekivao (niti dosad primjetio) da toliko razlicito baca na atenuaciju. To je uzas ak je tako.
Inace, da se nadovezem, neznam kakav je to tehnicar kad on mjeri atenuaciju preko routera i gleda sto on pokazuje. On ima poseban instrument kojim mjeri to i puno bolje nego routeri. Da li ti je preko tog mjerio?
|
Ukljucio je neki uređaj u uticnicu i trazio prvo adsl signal pa vdsl signal i onda mjerio brzinu i pokazalo mu najveca 22 na adslu za atenuaciju neznam jel mjerio i jos je reko da sumnja da cu ja moc na vdslu imat 30 brzinu a ja mu reko da moram kad sam vidio na forumu da drugi imaju a i jos dalje su od mene. Onda sa mucio sa tehnicolor 789vn nikak nije mogo napravit da mu prode vdsl30 brzina cak je i na centrali odjavljivo modem tj zvao me sa centrale da iskljucim modem a on ce nest resetirat i opet nije proslo onda zakljucio da je modem pokvaren a nije i stavio zte 931 i opet resetiro na centrali i onda proslo vdsl 30. evo postavki iz thompsona i sad zte od tehnicolora mi na laptopu a nemam ga kod sebe