Citiraj:
Autor blava
Tek došao na forum i već prosipas pamet,objasni nama onda neznalicama zašto je l90 *ranje,a best buy je do 1000 kn i još dual sim.
Ako nisi koristio ostale LG-eve mobitele kako znaš da su *ranje ?
Mislim naježi mi se kosa od ovakvih padobranaca sta bez ijednog objašnjenja ili iskustva komentiraju kako su svi LG-evi mobiteli osim flagshipova *ranje
|
Citiraj:
Autor Bullet1
+ kad još k tome dodamo i nepismenost 
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Offtopic
Nepismenost u današnjih teenagera nije ništa čudno. "Znaju" sve o mobitelima i selebritijima, ali ne znaju 60% riječi iz hrvatskog jezika, a o Č, Ć, IJE, JE (NIJE  ) da ne govorim. Sestrična mi je profa hrvatskog pa eto, info iz prve ruke.
Ontopic
Momak od 17 godina preporučuje isključivo flagship... osobno sam mnogo usrećen što imamo nekog kužitelja u mobitele ovdje.
Srećom pa svi imamo para i potrebe za flagshipove.
|
Ali svejedno ti klinci imaju moć pogoditi vas u živac i potaknuti raspravu. U presenom značenju postali ste bradati i brkati dede koje je lako bocnuti.

.
Kako kaze Brko- Ontopic-
@Mar
Po meni bolje da na kraju dana ima 50-60% pa ga nadopunis nego strepiti imas li dovoljno baterije. Od viska ne boli glava.
Sto se ostalog tiče, moja žena je od novijih i boljih imala s3,pa s4,pa g2,pa g2 mini,pa z1,pa optumus g,pa htc one m7 i sada opet g2. Ona kaze da je G2 najbolji telefon kojeg je imala dosad. Osim slikanja i snimanja navecer. Pogotovo slikanje klinca. Ali tu je zadovoljio samo s5 i g2 mini. Cudno ali g2 mini ima bolje slike unutra bez blica od g2.