Najdublje se ispričavam jer nemam u ovom trenutku vremena čitati sve komentare , a odluku moram donijeti vrlo brzo. Uvodni post prilično je star pa ne znam kako sada stoje stvari.
Neću imenovati ni dućan, ni proizvod. Samo ću reći kako je to bio best-buy koji performansama nadilazi daleko skuplje proizvode. Na žalost dogodio se kvar u garantnom roku i dobavljač ne može isporučiti isti proizvod , a ne zna kada će i da li će uopće biti dostupan isti model. Nudi mi se proizvod u tom dućanu jednake cijene kao i ovaj. Problem je dvojaki-prvi je što tu baš nema veliki izbor zamjenske robe, a drugi što se radilo o best buy-u pa bi trebao nadoplatiti poveliku svotu novaca ne bi li dobio uređaj sličnih karakteristika.
Zanima me mogu li odbiti zamjenu i tražiti povrat novca? U drugom dućanu našao sam taj isti proizvod-vjerojatno neka stara neprodana zaliha. Također je moguće naći proizvod slične kvalitete, ali po daleko manjoj cijeni nadoplate nego u dućanu gdje sam kupio proizvod koji se pokvario.
Dakle da rezimiram u jednoj rečenici-da li po zakonu mogu odbiti zamjenu i tražiti iznos novca u vrijednosti robe plaćene u trenutku kupovine (taj iznos je dosta manji od cijene po kojoj taj proizvod mogu naći u ovom trenutku)?