View Single Post
Staro 26.02.2015., 16:18   #1034
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor zanfa Pregled postova
Evo sada sam skinuo nova očitanja routera i kao što vidiš sada je 9Mbs, ali problem je što se te vrijednosti non stop mjenjaju kao što vidiš i SN margina se povećala. Inače router koji mi je zamjenjen nije nov što je vidljivo po gumicama koje su pokrivale vide znači da je bio otvaran. Danas sam dobio dvije poruke prvu od teh službe da je problem prijavljen HT-u, a drugu da ću dobiti novi router i iskon tv uređaj.
Nikad oni ne daju nove, sve je to koristeno.
Ali ti mislim mjesas ovo "Atteinable" s onim sto je tebi u stvari pusteno. Atteinable ti je maximalna. Pusteno je ovo "line rate". Tebi je non stop pusteno isto (sad je malo manje 6mbita). Ti nikakvih 9 nemas pusteno. Taj max ti se mjenja ovisno o stanju parice i eventualno ako netko u centrali namjesta marginu (sumnjam).
Kazem ti, tvoj problem je u tome sto je tebi taj "Atteinable" puno manji nego bi smio bit na ta attenuaciju. To netko treba doc popravit fizicki, nemoze to preko telefona.

Citiraj:
Autor Doktor-X Pregled postova
ajd ti njima dokaži,
Pa sto im imas dokazivat. Ocito taj kojeg dobijas nema pojma sto je vdsl ili sto vec, pa samo citira sto mu na papiru pise. Posalji pismeno sliku gdje je ocito da ti je u uploadu pusteno manje od 5, a da je moguce ostvarit vise pa ce to pogledat valjda neko kompetentniji. Ili se natezi s ovim preko telefona da pogleda koji ti je profil pusten.
sandokan111 je offline   Reply With Quote