View Single Post
Staro 23.02.2015., 12:49   #1343
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Nisam protiv zdrave prehrane,volio bi da imam mogucnosti i vremena posloziti si ultimativnu prehranu sa pilecim bijelim mesom,integralnom rizom,zobenima i wheyom,ali jednostavno ne ide.

Opcenito svi preporucuju clean eating ili zdravu prehranu zbog vise razloga,a da ne ispadnem babaroga koja zagovara hambice i cevape,npr.puno vise uneses vlakana koje te drze puno duze sitim nego hambic,a recimo 100 gr bijelog i 100 gr rize i neka salata ispadne kao hamburger + mali pomfri u Meku.
Naravno da ce te prvo duze drzati sitim sto zbog kolicinski puno vise hrane i vise vlakana,a i da ne govorim sa mikronutrijentskog stajalista di puno vise uneses vitamina,minerala i ostalog tog mikro*ranja dobrog za organizam

@Guls slazem se definitivno sa tobom,gore sam to napisao,samo hocu reci ja kao osoba nema sanse da si ne uskratim 2-3 puta nedjeljno lazanje,cevape,hamburger ili cokoladu jer obiluje zasicenim mastima i prostim secerima,covjek sam,treniram,krecem se,drugacije organizam podnosi nego da po cijeli dan lezis i gledas Kucanice

@syss vjeruj mi nisam ni ja mislio,bio sam protivnik svega toga,ali kad krenes,kad vidis neke pomake,kad citas navuces se i jednostavno ne mozes protiv toga
blava je offline   Reply With Quote