20.02.2015., 19:34
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor dragstar
Ljudi, hvala puno na pomaganju ka odluci....pokra89 (na bratovom iskustvu), partwish (na super recenziji) i Slav3n (na ideji za Xiaomi Note 4G - super je i vjerujem da bih se navikao, no nekako mi se čini prevelik) ....(Žao mi je što ne znam citirati vaše odgovore ovdje)
Sad je već preko 90 % prema Lenovu, no bi li mi još rekli koji bi vama bio sljedeći najbolji izbor (ako Lenova izbacimo iz priče) od:
1. Elephone P3000s
2. Elephone P6000
3. Kingzone N3 plus
(čisto eto za parametar usporedbe)
Hvala još jednom.
A ako nekog zanima za klinca (mada mi se čini da je ovdje mlađa ekipa), nedugo sam nabavio svom klincu http://www.aliexpress.com/item/Free-...244726729.html)
(veeelika isprika ako nisam smio staviti link pa ako ga moderator izbriše radi se o:
Original MANN ZUG 3 A18 Quad Core 1.2GHz Qualcomm MSM8212 2930mah ip68 Rugged Waterproof shockproof phone IPS Android 4.3 3G 5S )
Prodavač nam ga je rootao, stavio google store i to je bilo to što nam je trebalo. Sve radi.
To sam uzeo za klinca (10 g.), baš je takav htio da bude drukčiji od drugih i "cool" u školi. A uostalom i meni dobro došlo, jer ga ne može samo tako potrgat :-) ...Mob je stvarno super i izdržljiv, a ako nekoga zanima detaljnije radi klinca, rado ću odgovoriti na bilo koje pitanje.
|
Kakva je baterija i ekran na suncu kod manna ?
|
|
|