View Single Post
Staro 11.02.2015., 18:12   #1973
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Jel ti treba? Planiras spajati konzolu? Imas adaptere za to, a i monitor ti nema zvucnike.
Pa mislio sam pošto eto hdmi je danas najmoderniji, zašto ga nema.

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Vidi koliko novaca imaš i kupit najbolje šta možeš u tom rangu ili razvuci još 100-200 ako ti se nešto van novčanog ranga dopadne, prestani razmišljat jer to profi, fensi, vonabi pro monitor il šta si sve već nabrojio dosad

Pod pretpostavkom da nećeš mijenjat monitor tako brzo, preporučam rastegnut novaca koliko god treba da imaš na kraju pravu stvar. Ja sam ima 3 godine uzeo HP ZR24w za 3200 kn, na njemu nisan zaradio ni kune jer ga ne koristim u profi svrhe, samo uobičajne kućne aktivnosti i ne žalim nit lipe. Poanta? Ne štedi na monitoriu, radije ostani na 22" nego da uzmeš bilo kakav monitor, ali samo da je 24" jer od tokavog upgrade nemaš ništa

"Mrvicu veći" ti nema smisla nit gledat, jer ako ćeš veću korisnu površinu, odnosno rezoluciju veću od FHD kakvu nude 24" modeli, onda ti treba minimalno 3500-4000 kn. Tako da uzmi 24", sigurno ćeš osjetit razliku u odnosu na 22" koliko god se ta 2" činila mala
Tnx koristan info. budem onda još malo skupio pa ću vidit onda.
Thermaltake je offline   Reply With Quote