View Single Post
Staro 26.01.2015., 23:08   #41
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor boy005 Pregled postova
Vidim, stolica ergonomska

Uj, stolica, slušaj vamo: sjedim ja tako, gledam tu raspravu o GejTX970 i sjedne žena u krilo kadli stolica odjemput (ko da ima najbolji pneumatski mehanizam iz Haworth stolice) krene nadolje, derem se ja ženi da ustane, al bješe kasno, yebajga

Nu za par dana plate pa će švabo kupit stolac da ne mora stajat stalno.

Citiraj:
Autor boy005 Pregled postova
PC je picikato, nema sta, samo sleev fali...mozes iskoristiti onaj iz cubiteka 24pinski (r/b), taman bi se ukklopio...
Bit će i bolje, moram se dokopati par alata, aluminijuma i nekog POM materijala pa da iskopiram shitfenix kućište u zadovoljavajućoj kvaliteti.

Za prvu ruku mogu tu ekstenziju uzet, al kad si ga tako lijepo složio šteta bi bilo. Nikad nisam volio ekstenzije, kako na ženama, tako i u konpjuktoru. Al eto ženi se sviđa to crveno iako se ne vidi

U dogledno vrijeme bit će modifikacija kabela, što će mi noliko dugački kad može na duljinu europskog prosjeka... Još ne moram onoliko metara bužira kupit.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Jebeno, svaka cast, kao sto pupo kaze, baci oko na pastel boju, za ovu EK neznam ali mayhem je imao grdnih problema s tim. Sve ostalo, 5+
Nisam čuo o tim problemima kad nisam bio u ovom svijetu godinama, pripazit ću, hvala na informaciji obojici