View Single Post
Staro 01.01.2015., 22:23   #5041
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor RascaL Pregled postova
Ukoliko je netko još u nedoumici u vezi 2g/3g/4g switcheva, rješenje je vrlo jednostavno:

1. Potreban iFile ili afc2add za ifunbox (podrazumijeva jailbreak; su privilegije)
2. Fajlovi zaslužni za "nadvladavanje" 2g (edge) mreže se nalaze u:
System/Library/Carrier Bundles/iPhone/TMobile_hr.bundle
3. overrides_N41_N42.plist, overrides_N41_N42.pri i overrides_N41_N42.plist (u signatures folderu) se moraju izbrisat

Napomena: dotična 3 fajla se nikako ne smiju preimenovat kako je to prethodno rađeno na < iOS8 (sa % znakovima na kraju naziva), u suprotnom je restore zagarantiran.

Dokaz da radi (u mom slučaju na T-mobile HR):

Thx, probao sam vec tu metodu ali nisam pravo resetirao mob pa sam mislio da ne radi.. Znas li mozda za sto sluze ti fajlovi i ima li negativnih posljedica ukoliko se obrisu?

Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Proba san nace neke suvisle testove ali nisan nasa, pa bih zamolio ako imas u bookmark arhivi koji takav test da mi zalipis linkove. Tnx
Ne znam jesmo se razumili ili ne.. Uglavnom, cim je spojen na 2g ili 3g mrezu ostaje na njoj skidao ti nesto ili ne skidao. Samo sto na 2g trosi (puno) manje baterije jer je 3g cip ugasen..

2g brzine su sasvim dovoljne za push notifikacije i text komunikaciju jer je wifi skoro svuda dostupan. Isto tako npr; zasto bi mi 3g cuclao bateriju dok igram neke igre ili sl. (koje ionako same po sebi znaju odraditi taj posao i mimo 3g cipa )
rak21 je offline