View Single Post
Staro 25.11.2014., 12:12   #1177
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Vidjet ćemo kako će se baterija držati u mojem načinu korištenja tokom dana. iPhone mi se nikad nije ispraznio do kraja dana pa vjerujem da će i ovaj izdržati. Naravno, nakon što prođe ovo razdoblje kad želim svakih par sekundi provjeriti kaj ima novog. Okinut ću par fotki danas pa da usporedimo. Uzet ću i iPhone za usporedbu. Ah, ako je kamera loša, više ću nosit Sony RX100M2 sa sobom da ga barem iskoristim - stoji na polici od zadnjeg putovanja...

Na veličinu moba sam se naviko dosta brzo - mislim da većinom zbog toga što je zakrivljen i ima ovaj dimple. Da nije zakrivljen ne bi ga mogao držati da mi rub ekrana bude na kraju dlana gdje počinju prsti, a da mi ne padne - zato mi se ne sviđa novi iPhone. 5S držim tako da ga uglavim na sredini dlana, a ovaj je prevelik za to.

Ne mogu prestat gledat ovaj bambus. Baš je nešto drugačije, nakon svog ludog aluminija i stakla kojeg sam pipao dosad.

Prvi dojmovi - i iOS i Android imaju svaki svojih prednosti. Multitasking je vrh na Androidu - skačem iz appa u app brže nego što mogu trepnuti, na iOS-u dok ti dvaput klikneš home button, dok se izvrti animacija, dok odscrollas do appa i dok se on pojavi traje predugo.

Pogasio sam sve dodatke na tipkovnicu i predictive stvari, no Facebook Messenger na primjer mi još uvijek doda nešto na vrh - prazan spot, !, ?, ,, : i slične znakove. Može li se to ikako izgasiti da mi tipkovnica ne uzima većinu ekrana?
Primjer:

Ako netko zna - nije mi jasno zašto prva poruka koja dođe ima prigušen zvuk notifikacije. Gotovo ga i ne čujem. Mob se poglasni tek kad dođe druga poruka. Ako nema druge, niti ne skužim da mi je došo mail ili nešto slično. Je li to bug ili neki feature? Isto tako poziv - mob se poglasni tek dvije sekunde nakon početka zvonjave.

Da postoji neki browser sličan Safariju sve bi bilo puno bolje... Prilično mi je smiješno kako Chrome renderira dekstop sajtove - pogotovo forume.

Također, zna li itko gdje nabaviti Motorola Turbo Charger?

EDIT: stopsu sam odgovorio preko PM.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.11.2014. u 12:53.
IcyTexx je offline   Reply With Quote