Citiraj:
Autor bg_4_l
Preporučuješ ženskoj osobi uređaj s ekranom od 6 inča, uz to ima ogroman bezel čime je dimenzijama veći čak i od Nexusa 6 koji ima praktički jednako velik ekran. Uz to, tijekom mojeg kraćeg druženja s Asus Memopad tabletom koji također koristi Intelov SoC(doduše ne taj isti pa možda i ne stoji primjedba) primjetio sam da poneke igre koje bi i na znatno slabijim Allwinner/Mediatek/Qualcomm SoCovima radile izvrsno štekaju zbog očito loše optimizacije za Intel. Kad se sve zbroji i oduzme, te doda činjenica da sa 250 dolara već košta ozbiljniju svotu novca ja bi ga preskočio i uzeo nešto drugo. Moji prijedlozi bi bili Moto G2 ovdje: http://www.mobicity.co.uk/motorola-m...l#.VE_CK_ldUeE
Ili pak Lenovo A806/Coolpad F1 ako je kamera bitna. Uz napomenu da za Coolpad F1(a potencijalno i Lenovo A806, nije još nitko prijavio) treba biti spreman na moguću potrebu za flešanjem roma. Ako ti to već na prvu zvuči kao špansko selo, laganini preskoči i uzmi Moto G2. Dnevne slike i tako izgledaju sasvim solidno, a što se fluidnosti tiče je ispred svih navedenih, ima sigurnu nadogradnju na novi Android L(5.0) te vjerojatno sve njegove iteracije.
|
hvala svima na odgovorima , nije za žensku osobu već za mušku , ali da svakako im je 6" preveliko . Budem im predložila još ove što ste naveli mobitele.
Imam još jedno pitanje sviđa mi se zenfone ali sam gledala s obzirom na veličinu onaj od 5 " pa me zanima koliko bi trajala baterija od 2110mah s obzirom na normalno korištenje. Surfanje po netu ,igranje igrice i app ( viber,whatsupp i sl. ) ?