View Single Post
Staro 30.10.2014., 10:37   #18
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Ja bi ti preporučio (ako dodatna zvučna nije opcija) neki od Fiio proizvoda.
Ja sam si kupio ovo i ono što ću ti reči je da mi više netreba dodatna zvučna i zvuk je bolji nego do sada sa dobrom dodatnom zvučnom karticom (sada koristim integriranu) + što nije ovako gadno kao ovo kaj si ti stavio IMHO.
Lijepota mi nije nesto vazna nije to zenska.
To bi pojacalo bilo za po doma, a ima i crne verzije tako da se vide samo cijevi sto izviru van i drugo nista od unutarnjih elemenata.
Mada lako svekupa sa adapterom prebacim u neko drugo vece kuciste od starog statelitskog prijemnika ili video playera koji nisu u funkciji. Pa samo prednju masku izmjenim.

E sad ja sam ga pitao za koje je slusalice namjenjeno i u kojoj klasi spada to pojacalo.
Ovo mu je odgovor.

. it's better use 50~120ohm handset. and output power is:400mw/per channel. class AB amplifier.

Ovo pojacalo radi u klasi AB sto nije uopce lose mozda je to jos najbolja kombinacija za sto kvalitetniji zvuk jer nema nikakvog kasnjenja u toj klasi. Zbog toga sto je to stalno aktivno pojacalo.
E sad ko za vraga imam sluske od 32ohma pa sam ga danas pitao jel to pojacalo dobro radi sa sluskama koje imaju 32ohma. Sada cekam odgovor.

Ako ko od vas vidi sad tu nekakav nedostatak kod tog cijevnog pojacala koji ja trenutacno nevidim, nek veli jer se bas nekuzim u pojacala. Odnosno koje karakteristike mora imati da bi bilo dobro itd.

A za ovaj Fiio ne znam u kojoj klasi rade nisam nasao podatke. Vjerojatno je u klasi D jer su za tu cijenu uspijeli utrpati i bateriju.
Al ako kazes da je dobar onda cu uzeti uobzir u razmatranje.

Uglavnom htio bih bas sto bolju kvalitetu i da nemoram masno platiti kad nije za profesionalnu upotrebu. A velicina uredaja je nebitna moze biti cak velicine video rekordera ili ona pojacala za hifi sustav, i rabljeno ako treva nebitno sad. Nek samo valja i radi svoj posao kako treba uz sto bolju kvalitetu.
DANCI je offline   Reply With Quote