View Single Post
Staro 12.10.2014., 22:08   #85
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Ništa nije išlo na tvoju adresu.
Išlo je na moju, no takvih sam ja "pravednika i poštenjaka" upoznao dosta u svom životu. Štoviše, svima im je bilo zajedničko da im uvijek to "mučeništvo" nekako isčezne dok se treba uguziti na neki posao ili možda nešto zaraditi, profitirati na neki način. Novcima se ne može kupiti ta životna ironija. Kakvo kino, kakvo kazalište
Ja se ne pravim kulturan, ja jesam kulturan i to se vidi iz mojih postova.
Moj je stav jasan i to ne treba biti zabune. Puca mi krasni k za Šukera, Mamića, Vrbanovića, Kovača i sl. Jedino što me zanima su rezultati, solventnost i način na koji je Hrvatska prezentirana u svijetu. Može biti crni vrag na čelu HNS-a, može igrati Kukoč na beku, može i Ivanišević ne givam flying fuck dok je rezultat tu.
Isto i za klubove. Fan sam Reala od kad znam za nogomet, bio sam na Bernabeu, plaćam članarinu i imam svoju iskaznicu kao navijač. Briga me da li je na čelu Perez, Butangero, Mladen Grdović ili Bashar al Assad. Dok su tu trofeji i dok je klub solventan dalje ne gledam.
Žalosno je da se tema na forumu spušta na osobnu razinu, to izbjegavam. No, eto s nekima je to jedini način komunikacije. Sad but true
burmuz je offline