Citiraj:
Autor BladeRy
Bane of trapped - 25% vise dmga na mobove pod control-imp effect, znaci stunane, freezane, slowane mobove udaras 25% vise? Secondary slow aura se isto racuna, al vise-manje nepotrebno.
Enforcer - petovi rade 25+% vise dmga, u to se racuna i zooloski i sentry. I primaju manje dmga, ako je bitno.
Bane of power - 20% vise dmga nakon sta ubijes elite pack, secondary 15% vise dmga na elite.
Toxic - meni radi 4000% wpn dmga kroz 10 sec, znaci svaki sec 400% wpn dmga, sta je u prevodu jedan posten skill udara besplatno 10 puta, 400*10=4000.
Secondary - SVI rade 10% vise dmga na moba koji je tagan sa toxicom, znaci ja 10%, i ostala 3 lika svaki po 10% vise, Ako 4 lika ima toxic, svaki lik radi 40% vise dmga.
Jel treba imat fax il sta za ovo? Pa sve pise na opisu vrazjeg gema...ja neznam sta vas tu zbunjuje.
|
Prva 3 za soloplay na Pet WD-u sa hauntom kao primarnim napadom.
Kad se zbroji i oduzme +cca 50% (70% sa bane of powerful) dmg od gemova + 20% dmg od BBV + do 25% od Hexing pantsa + još do 30% od strongarm bracesa (kroz 10 sekundi) i + 15% od Pirana (Creeping death passive; slow od haunta i +% damage od pirana traje 5 minuta)
Ovom kombinacijom lako je fetishe natjerati na 50-60 mil crita (samo FA bez FS)
Za igru s ekipom ili Greater Rift bolje je koristiti toxic gem.
Haunt sam po sebi ticka 4000% weapon damage + 4000% od gema + 10% boost na čitavu ekipu ili ukupno 40% boost ako ga svi koriste.
Odlična stvar.