Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.09.2014., 19:43   #12139
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Slavonac na Sljemenu.. Dodi kod mene u Zagorje. Tam je 90% cesti ko na Sljemenu ili gore. Samo se na glavnima mogu dva auta normalno mimoic i krpaju se manje vise redovito. Od kad se uruslia cesta prema Marija Bistirici voznja je postala lutrija na cestama tam kod mene. Ko da se penjem na Sljeme a iz kontra smjera mi doleti sleper, doslovno tak.

Upravo se vratio. Na kraju mi nisu glavni problem bile ceste jer sam se prilagodio. Jedna stvar na koju se nikad ne ću prilagoditi je kretanje na semaforu. Jel u ZG autoškolama ne uče da treba krenuti na zeleno? . 6 auta ispred mene i treba 15 sekundi da se šesti pomakne da i ja krenem. Nevjerojatno.
Ljudi staju na ulazu u kružni tok, a nikoga u kružnom, usporavaju naglo, a ispred njih prazno križanje sa upaljenim zelenim svjetlom na semaforu, ne razumiju pojam zaustavne trake i trake za ubrzavanje, ne drže se svojih traka, voze bez svjetala u sumrak...
Jao mene. Sad manje mrzim vozače u Osijeku .
Vjerojatno su ZG vozači mrzili mene jer sam nekoliko puta usporio i napravio malu kolonu (5 sekundi usporavanja) da bi pustio vozača iz suprotnog smjera da skrene i oslobodi svoju kolonu.