Citiraj:
Autor MAGARAC
Slavonac na Sljemenu.. Dodi kod mene u Zagorje. Tam je 90% cesti ko na Sljemenu ili gore. Samo se na glavnima mogu dva auta normalno mimoic i krpaju se manje vise redovito. Od kad se uruslia cesta prema Marija Bistirici voznja je postala lutrija na cestama tam kod mene. Ko da se penjem na Sljeme a iz kontra smjera mi doleti sleper, doslovno tak.
|
Upravo se vratio. Na kraju mi nisu glavni problem bile ceste jer sam se prilagodio. Jedna stvar na koju se nikad ne ću prilagoditi je kretanje na semaforu. Jel u ZG autoškolama ne uče da treba krenuti na zeleno?

. 6 auta ispred mene i treba 15 sekundi da se šesti pomakne da i ja krenem. Nevjerojatno.
Ljudi staju na ulazu u kružni tok, a nikoga u kružnom, usporavaju naglo, a ispred njih prazno križanje sa upaljenim zelenim svjetlom na semaforu, ne razumiju pojam zaustavne trake i trake za ubrzavanje, ne drže se svojih traka, voze bez svjetala u sumrak...
Jao mene. Sad manje mrzim vozače u Osijeku

.
Vjerojatno su ZG vozači mrzili mene jer sam nekoliko puta usporio i napravio malu kolonu (5 sekundi usporavanja) da bi pustio vozača iz suprotnog smjera da skrene i oslobodi svoju kolonu.