View Single Post
Staro 26.08.2014., 12:10   #5025
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Zašto na NA??? Sa Europskih servera na Američke... wtf

Aj javi se kad to središ pa da odigramo koju
Mah, prebacio je onaj koji je igrao, duga je priča iza toga, ali čovjek kojemu sam prodao je rekao da nije igrao već 4 mjeseca, a u match history je zadnji meč igran prije 2 tjedna, i to duga serija mečeva, i account je bio blokiran, niti sam nezna zašto. Uglavnom, mislim da je ili čovjek prodao account negdje ovako (Ebay ili slično), jer realno account vrijedi preko 500kn, samo TPA ezreal i Championship Tresh vrijede 30-50 EUR svaki (prema informacijama s interneta), a tu je još 25 skinova itd, ili pak je neko njemu hakirao account s amerike. Uglavnom, čovjek mi već 7 dana ne odgovara na poruke (pričam o čovjeku kojem sam prodao, neću ga imenovati ni crniti), ali vidim da je online svakih sat-dva.

Ali u tom slučaju, piše ovako na official stranicama:

Citiraj:
My account was hijacked and transferred to another region, do I have to pay to get back?
No. We will restore your account in the region where you were playing prior to the hijack. For more information about account recovery please see this article.
Pa se tome nadam.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Pa plati RP-e i prebaci se na eune slavni pa večeras možemo hititi kakav gejm, ti adc, ja veigar support so broken op NOT.
A gledaj. Prvo kaj nemam tu lovu trenutno, a drugo i da imam iz princima neću, jer mi se laže u oči. Dok kod 3. imam RIOT, pa se njima nadam

Uglavnom, javim se svima kada dođem na EUNE

I da, btw. novo ime mi je M2 Titan, isto promijenjeno.
Mommistake je offline   Reply With Quote