View Single Post
Staro 18.08.2014., 23:13   #6354
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Jesam li ja jedini komu se cini da su sa 8.1 usrali explorer? Crasha na svakom tezom siteu, flash ponekad radi. Takodjer, ako imam neki veci flash objekt na siteu, zoomiranjem/odzoomiranjem desava se da cijeli ekran pocne treperit. Lumia 520 kod mene.
e men se cini da sa WP8.1 Update IE lose radi... bar meni :/

na WP8 je perfektno radio, na WP8.1 je isto ok radio... al sa ovim WP8.1 Update stalno nest puca render, kad zoomam baci me na drugi dio stranice i tak... al ja sam mislio da je to u mojoj glavi pa nisam nist piso...crash nisam imo ni jedan dosad...

cito sam nest da su s WP8.1 Update "poboljsali" IE, da sad stranice poput twittera i gmaila renderira kao iOS Safari... al mi se cini da su u tom silnom "poboljsavanju" izgubili fluidnost i brzinu... jos je beta/preview pa nec zamjerit puno...

bas si kontam, kad izidje sluzbeni Cyan za moj mob (L820)... da cu se na neko vrijeme iskljucit iz Preview for Developers programa... dosta mi je bit pokusni kunic

ovaj WP8.1 Update ionak ne donosi nesta extra... osim foldera

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Je li netko uspio uključiti Living Images? (Mislim na mobitele koji nisu originalno došli s Cyan)
radilo na svim Lumia modelima sa Nokia Camera Betom (predprosla verzija), al su relativno brzo pokrpali... mislim, grehota je da imas stari model i da ti rade Living Images... za to "moras" imat 930...

inace na nekim slikama ispadne fora, na nekima bezveze... nije neki die hard/must have feature

Citiraj:
Autor hrvatska1991 Pregled postova
Uredno u uvjetima korištenja stoji da uslugu nije moguće koristiti na svim uređajima te na samoj stranici uredno stoji iOS i Android, sve je kristalno jasno, ali tko još čita uvjete korištenja.

To što oni već 2 godine "rade" na WP aplikaciji je druga stvar.
ja nisam trazio da mi napisu app za WP, da bi mogo gledat TV... inace MAXtv vodič postoji za WP, samo nije update-an 2 god..

samo sam trazio da mogu gledat MAXtv To Go preko web browsera.. problem je sto, kad otvoris web na WP, doceka te greska da nemas Android ili iOS...

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Samo kaj ti je signal nešto slabiji na tomatu i bonbonu neg na vipu i tmobilu (ja sam isto brijao da nije prije)...plus kaj ti je i mobilni net na sporijoj shemi...
to sto je signal slabiji ne mogu potvrdit ni zanjekat mobilni net je jednako brz tj do 7.2 Mbit/s..

znam jedino da sam prije placo 230kn, sad placam 88kn/mj za istu uslugu :P imam poziva i interneta kolko mi treba, sms mi ne treba

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 18.08.2014. u 23:40.
nathan.fake je offline