View Single Post
Staro 14.08.2014., 09:01   #6216
Bjukenon
Premium
Moj komp

Bjukenon's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Pozdrav.

Evo i ja namjeravam to uzet (još imam par kombinacija ali 90% da će bit L625).

Sve u svemu jesi zadovoljan sa njom, kamera, brzina i slično? (čitao sam razne recenzije tako da sve znam o mobu ali ipak je iz prve ruke najbolje pitat. Radio sam na njemu par minuta u t-com centru i super je)
Dojmovi su ok, radi fluidno, nema trzanja, tu i tamo kad otvaram neku aplikaciju prvi put zna malo duže otvarati ali kasnije radi dobro.
Što se tiče kamere, nisam puno probavao, na danjem svjetlu su ok fotke, ali čim je manje svjetla, javlja se dosta šuma... Možda sam i malo subjektivan jer žena ima LG G2 koji ima odličnu kameru pa mi ovo izgleda otužno u odnosu na njega

Vjerujem da te zanima i baterija, stalno uključen ili WiFi ili 4G uz relativno često korištenje(svjetlina ekrana mi je na srednjem intenzitetu), sinkronizacija jednog gmaila i whatsappa, gašen zadnje dvije noći, trenutno je baterija na 39%, mjeri 2 dana i 6 sati rada.
Surfanje je dovoljno brzo i bez trzanja iako u odnosu na G2 (ništa drugo nemam za usporedbu) uočljivo sporije iako je to razumljivo zbog puno slabijeg hardvera. Probao sam nakratko UC browser, nešto brži u učitavanju stranica od IE no ništa značajno no zato je IE puno fluidniji(barem meni).

Eto, to je zasad to od dojmova, još da uspijem napraviti update...
Bjukenon je offline