Meni upravo suprotno, raekor ili leapquake buildovi su zabavni, stalno se krećeš i moraš znati gdje ćeš. Kod crusadera je u pravilu drži shift izrokaj spender, generator, ako zagusti mountaj konja. Previše je statičan prilikom napadanja i tak je sa svakim buildom koliko sam vidio. Nisam ekspert za njega baš zato jer mi se ne igra dok ne skupim invoker ruke pa probat thornse
@john: S ovom opremom nema što ne trebaš promijeniti.
Reapers wrapsi ako ideš na fire (HOTA ima fire runu) onda moraju imati fire dmg.
Naći recept za devastator oružje i izcraftati ga, dobiješ odličan wep za malo muke.
Cinder ako nisi prerolao, armor obavezno u vit.
Amulet ćeš lako naći bolji. Obavezno CC i CD na njemu, a ako još imaš i str ili fire skills bonus, kamo sreće.
Aughild 2 set iscraftati, naći RoRG.
To bi trebalo biti dovoljno za t4.
Ostalo kako će ti padati. Ak ćeš imati imalo sreće raekora se da nafarmati u 15h igre. Might of the earth set je po meni malo teže pronaći, ali isto pada.
I tako, ovisi što želiš igrati, WW buildovi su zabavni ali dalje od t4 nećeš s njima doći, jednostavno premali dmg rade.
Pet Barb sa 4 dijela IK je isto relativno lagano skupiti.
Ako imaš pitanja pucaj
EDIT: danas pao Kridershot. Nakon Taskera još jedno razočaranje. Način na koji sentryi računaju svoj dmg i skaliraju attack speed je očajno izveden. Zasnivati dmg skilla na dmgu oružja bez ubacivanja brzine napada u jednadžbu, ili osakatiti benefite bržeg napada je kriminalno loše. :/
I dalje 2h xbow sa sto vecim dmgom i obaveznih +10% dmg affix, druge nema