View Single Post
Staro 16.06.2014., 20:43   #8967
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Kamera je bila prosječna za tu generaciju kineza, gledano sa sadašnjeg stajališta kamera je užas. Slika je bila zrnata čak i u dobro osvjetljenoj sobi danju, znam jer sam ga imao. U noćnim uvjetima je bila katastrofa. Samo u uvjetima izvrsnog osvjetljena(dakle sunčano i vani) su slike bile pristojne. Kraj svih novijih modela nikako nije dobar ni u kojem segmentu. Bilo bi oke da se ne pišu takve bajke jer će se netko tko samo povremeno čita temu zaletiti, naručiti i razočarati.
Ček, ti to za valenciu ili za GT 99 govoriš o kameri?
Za lovačke oko GT99 znam, ali bi me razčaralo da i valencia pati od loše kamere.

Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Bratu danas stigao Redmi 1S.
Mob je sranje!
Nakon dva sata korištenja je pao u bootloop, od recoverya nema pomoći.
Skida se neki miuiev flash tool pa će mo ga probat spasit flashanjem iz bootloader moda...
Bootloop sam od sebe, malo čudno ako je ispravan, naravno.
Jesi siguran da je origigi?
Meni su dolazila dva hongmia i oba su imala drugačiji ROM i recovery, modificiran od strane distributera/prodavača i pripremljen za naše tršite (sjebani multilang rom i gapps unutra). Ekipa na xiaomi.eu prvo savjetuje maknuti to sranje, možda si naletio na tako neku kombinaciju.
A moguće i da si potrefio sfušani primjerak, ide to Xiaomiu sve više koliko čitam okolo :-)
c-shadow je offline