Citiraj:
Autor bg_4_l
Kamera je bila prosječna za tu generaciju kineza, gledano sa sadašnjeg stajališta kamera je užas. Slika je bila zrnata čak i u dobro osvjetljenoj sobi danju, znam jer sam ga imao. U noćnim uvjetima je bila katastrofa. Samo u uvjetima izvrsnog osvjetljena(dakle sunčano i vani) su slike bile pristojne. Kraj svih novijih modela nikako nije dobar ni u kojem segmentu. Bilo bi oke da se ne pišu takve bajke jer će se netko tko samo povremeno čita temu zaletiti, naručiti i razočarati.
|
Ček, ti to za valenciu ili za GT 99 govoriš o kameri?
Za lovačke oko GT99 znam, ali bi me razčaralo da i valencia pati od loše kamere.
Citiraj:
Autor Necronomicon
Bratu danas stigao Redmi 1S.
Mob je sranje! 
Nakon dva sata korištenja je pao u bootloop, od recoverya nema pomoći.
Skida se neki miuiev flash tool pa će mo ga probat spasit flashanjem iz bootloader moda...
|
Bootloop sam od sebe, malo čudno ako je ispravan, naravno.
Jesi siguran da je origigi?
Meni su dolazila dva hongmia i oba su imala drugačiji ROM i recovery, modificiran od strane distributera/prodavača i pripremljen za naše tršite (sjebani multilang rom i gapps unutra). Ekipa na xiaomi.eu prvo savjetuje maknuti to sranje, možda si naletio na tako neku kombinaciju.
A moguće i da si potrefio sfušani primjerak, ide to Xiaomiu sve više koliko čitam okolo :-)