View Single Post
Staro 06.05.2014., 01:26   #7228
kiksich
Premium

kiksich's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Pozdrav ekipa kinezi
Novi sam u ovom i nemam pojma di poceti sto se tice kupovine moba iz kine ali valjda prije svega treba odabrati, pa rekoh koga bolje pitati nego strucnjake ... Ima par modela koji su mi zapeli za oko al trazim savjet svejedno da nebi poslije pozalio.. Znaci trazim malo "bolji" mob do nekih 250 i kusur $.. Pozeljno: 4-7" - 5" ips ekran, quad ili octa core cpu, 2 gb rama, da nije tezak ko tablet :P, osvjetljene tipke ako nisu on-screen, solidna baterija (2500mah +), naravno funkcionalan gps/wifi/bt, andrid 4.2+... Jel puno trazim za tu lovu? Ako treba mogu ici i koji buck gore.. Thx!
Što kažeš na ovaj ZTE Star 1 ?
Odlična kamera, 2gige rama, FullHD ekran, odličan izgled, metalno kučište, android KitKat 4.4,...
Možda nekom ovaj Snapdragon 400 bode oko, al sasvim je dovoljno, pogotovo uz 2gige rama.
Vjerojatno se nađe i jeftinije...

A što se Xiaomi-a mi3 tiče, vidi OVO (64GB verzija)

To je zapravo podbrand Gionee-a, ovaj U2 model im ponajviše služi kao podloga za širenje njihovog vlastitog IUNI roma, po čemu su dosad jedino i bili poznati.
Jedna od zanimljivosti(uz naravno sve ostale flagship specifikacije) je ta da HTC-ovu UltraPixel kameru(glavna kamera na HTC-u One) koristi kao prednju kameru

Svakako odličan mobitel, od aluminijskog kučišta, odličnih kamera, 3gige rama, Snapdragon-a 800, pa do po nekima idealne veličine ekrana(4.7 inča),...
Al se bojim da će mu cijena na 1949deal.com poprilično skočiti čim bude "in stock" kao što je Drug Brko već pretpostavio...
Jer ta cijena(236$) je predobra za slabiju verziju(2GB ram/16GB rom) a kamoli za verziju koju su oni naveli(3GB ram/32GB rom), koja je svugdje drugdje preko 300$.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Na to2c.com se pojavio veliki banner "4.4.2 phone come out". Radi se o Elephone P8 i P9 mobitelima koji navodno imaju 4.4.2 verziju androida na sebi.

LINK

Zašto mi se čini da je i ovdje build.prop u igri? Nigdje nije bio nikakav ofišl njuz da je izašao KK Android za bilo koji MTK SoC. Barem bi neki sajt, a la GSM Arena trebao to imati u vijestima.
Ja mislim da je ipak istina, jer da nije, onda to2c.com nebi zvonio na sva zvona o tome i to se nebi toliko vrtilo po netu u zadnjih nekoliko sati...

LINK

A i zadnjih dana se dosta pričalo da je Mediatek "omekšao" i da će se KitKat ubacivati čak i na MTK6589(ovisno o volji samih proizvođača mobitela, naravno)

btw. Evo Coolpad F1 za 185$ na to2c.com
kiksich je offline