Citiraj:
Autor Dr_faca
Ma hejter,pusti ga... 
|
Ma ne,ok Faca ,svatko ima pravo na mišljenje,ali je činjenica da Real ima super jakih 11 igrača,osim možda Benzeme kojeg bi odlično po meni zamjenio Suarez.Ali problem je što su poduplani kvalitetno na samo par pozicija.Na lijevom bočnom ,Junior i Coentrao,i zadnji vezni su ok, ako je Khedira zdrav,uvijek na njihovo mjesto mogu uskočiti,Illara i Casemiro,ali nisu klase tipa Modrić i Alonso i to se osjeti na posjedu lopte protiv recimo slabijeg protivnika.
Krila nemaju nikakvu zamjenu,jedino ponekad uleti Di Maria na te pozicije kad se netko ozlijedi od Kikija i Balea.
Desni bočni i napadač su deficitarne pozicije, a naročito desni bočni,ako se ozlijedi carvajal.
A eto ti jučer,nema Modrića i odmah Valencija kontrolira igru ,jer Illaramendi se ne može sastat s loptom.Nema Pepea dobe gol glavom nakon koliko vremena?
Pa Pepe je masakrirao Bayern skokom u obrani.Junior mi je drag ,ali nije trenutno spreman i trebao je stavit Coentraa!
Ali dobro ,još smo u igri,ali ovisimo o predanosti Barce,apsurda li!
Da ,isto treba dobiti sve do kraja Real,ne bude nimalo lako ,dva nezgodna gostovanja.zadnje doma Espanola bu nakako na mišiće.Ali nije mi ni Barca baš 100% protiv Elchea,pogotovo ako budu igrali sterilno kao zadnjih par tekmi,a niti Atletico protiv Malage,još je sve otvoreno!