Citiraj:
Autor rodriguez
Pardonček, mislio sam da vrijedi ona ,,Ima se, može se''

|
Blizu si.

Vrijedi "Ima se, može se, ali za kineski mob neće se"

Budući sada prvi put kupujem SEBI čajniza, prvo ćemo sa jeftinijim krenuti.
Vodim se filozofijom ljudi koji su me napali

da je svaki sub-1000kn kinez dobar za svoju svrhu.
Naravno, ako mobitel bude fejl, zna se tko će bit kriv
Šalim se. Sve što čitam o njemu, plusevi su mu tamo što mi treba, a minusi su mi nebitni. A ovo ako motherfuckin' baterry (hua!) od 3 iljade miliamperura dura 2 dana sa svim popaljenim means of communication, pušing, sinkronajzing and forvarding, onda fakat ću počet hvalit te čajnize, tj svog Điajuja GeČetriCe
Citiraj:
Autor lumtu
Pozdrav svima, novi stari korisnik, pratio sam dosada kineze na forumu.hr ali zatvoriše temu taman kad sam ušao u fazu odlučivanja kojeg uzet.
Gledajući trenutne popuste na To2c izbor se suzio na tri modela, Hongmi, x7Hd i ovaj Jiayu G4C i Papričice. Napravih usporedbu
http://www.devicespecifications.com/...rison/1b672495 i nekako je prevagnuo G4C, paprika je još nepoznanica.
Jel netko ima ili zna točno koje frekvencije podržava G4C, ima dual band (900/1800) na 2G iako svi imaju 3 band i na službenim stranicama te device specu navode 900Mhz na 3G-u a ovi trgovci svašta pišu pa ti sad znaj.
|
Dobro došao i još bolje nas našao
3G radi isključivo i samo na 2100 MHz. 900 MHz 3G nažalost nije podržan. No ako ti ko meni ne treba, ko ga bebe