View Single Post
Staro 08.04.2014., 16:36   #11
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
ma joj syss...ne pricaj gluposti...svi znamo da je najbolje da koristi google docs, ipak je cloud majkaaa u ovoj državi sa ultrastabilnim internetijom

ajd da budem malo ozbiljan
mi u firmi koristimo office 2010 i ništa mu ne fali, pa neznam zašto bi se nekog odgovaralo od istoga. Da, 2013 je noviji, ali i skuplji (odnosno, licenciranje je malo promijenjeno)
Nemam nikakve koristi od reklamiranja majkrosofta, gugla ili bilo čega drugoga, ali u puno primjera sam se uvjerio da MS office najbolje radi sa dokumentima. Dobri su i libre i open, ali jednostavno useru neke zahtjevnije fajlove. Google docs ne koristim jer imam neku cudnu averziju prema toj kompaniji.

Alternativa koju sad isprobavam na svom kucnom serveru je Kingsoft Office (free verzija) na preporuku člana ovog foruma. Taj office paket bi trebao imati najbolju kompatibilnost sa MS office, ali to jos treba vidjeti
samo sam tebe ignoranta cekao da se javis.

poanta je: zasto kupovati prastari proizvod? jedna stvar je kad ga vec imas pa ti sluzi, a druga da ga ides svjesno sada kupovati i instalirati.
preko 90% ukupnih korisnika ne zna i/ili ne koristi nikakve kompleksnije funkcije u officeu. koji btw ne podrzava nikakvu modernu kolaboraciju.
ivo_k je offline   Reply With Quote