Citiraj:
Autor Drug Brko
Kaže da si je sam kriv. Da je u bolidu bilo više nego što je on mogao. Nigdje ne spominje daun šift. Daj linkaj to ti se spominje mjenjač. Tražim po autosportu i po f1gp update i nigdje se mjenjač ne spominje.
Ili ti to misliš da je mjenjač, da se sam nemre sje8at?
|
Brko, znamo da ne podnosiš Vettela iako mi je nevjerojatno da samo njega spominješ kao da ti je učinio neko zlo u žvotu

, ali jasno i glasno se čulo na team radio da spominje probleme s mijenjanjem brzina. Zato je i otišao preširoko u kvalifikacijskom krugu. Iste te probleme je imao i za vrijeme testiranja. Naravno da će govoriti jedno na team radio, a drugo (diplomatski bez kritike prema timu) novinarima kada ga pitaju. Jedini vozač (barem od ovih najboljih) koji je žestoko opalio svaki puta po svakom timu za koji je vozio je Alonso. To se tako ne radi prema onima koji ti plaćaju milijune da voziš najbolje aute na svijetu.
Što se tiče utrke, Alonso ispred Vettela je nešto najljepše što se može gledati kada start krene. Baš me zanima kakvu taktiku su smislili iz obje momčadi. Red bull je brži, ali oba Ferraria su ispred Vettela.