View Single Post
Staro 24.03.2014., 19:05   #3599
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Da li je ta Xperia M mobitel dovoljno fluidan da mi ne stekaju Viber, Whatsapp, facebook messenger i jos neki osnovni programcici tipa Chrome i YT? Ili neki drugi tog cjenovnog ranga? A moze i nesto skuplje, ali ne pretjerano.

Pitam zato jer bi prodao ili mijenjao LG Optimus G E975 za nesto manje. Prije je bio pun programa, ali jos sa strane imam desktop i laptope pa ga koristim za osnovne pizdarije. Malo je nezgodno imati Quad core i 2GB rama pa ici na nesto slabije ali ne mogu vise trpiti tu ekrančinu i cigletinu u dzepu
Lol, evo još jednog što opali pa ostane živ
Tih POLA centimetra ti toliko puno znači i čini razliku da mob nije cigla ili je?
Ne, neće ti laggat XM u osnovnim stvarima, radi fluidno, 5x fluidnije nego ranije spomenuti s3 mini, ali da je lgog cigletina, to si lupio ajme. LGOG je najmanji 4.7" mob, da ne spominjem (pristrano naravno) da je daleko najljepši i najelegantniji mob u konkurenciji ostalih 4.7" jaja u zadnjih god-dvije...
Pričam ti iz prve ruke, mijenjam mobitele vrlo često, i atm imam y300 4" i LGOG i ne osjetim niti malo olakšanje u lijevom džepu di stoji 'manji' mob....
Jedina stvarno osjetna razlika je u težini između XM i LGOG i primjeti se, isto kad uzmem Xperiu P što je završila kod žene. Sony-i su uži nego y300, ali kažem, imho, jedina primjetna i bitna razlika je težina...
Ako ti je LGOG cigla, šta bi rekao za XZ1 ili nedajBože Note....