Citiraj:
Autor pokra89
naravno da možeš, evo recimo sam sam testirao i napisao recenziju za thl w100s. prijatelj ga ima vec 6mjeseci, bez ikakvih kvarova i slično, doduše w100, bez ovoga "s", al valjda je to isti odron. Također, rođak već 4.mjesec koristi amoi 862, i oba su jeftinija od mog konačnog budžeta.
i dalje sam otvoren za prijedloge, naravno, dežurni pljuvači nisu još ništa predložili, a njihovo mišljenje najviše cijenim.
|
To što vam se posrečilo neće me ohrabrit da naručujem te Kineske mobitele vrlo upitne garancije i čim se nešto pokvari možeš ga odmah bacit jer će manje frustracija biti nego da ga tamo šalješ i čekaš ga par mjeseci tako da koliko platiš toliko i dobiješ i to je oduvijek tako vrijedilo i nema se tu šta više razgovarat. Ista stvar je i kod robe kad nemaš novaca ideš kupovati u kineskim trgovinama i zna se kakva je tamo kvaliteta no cijena im je mala pa eto no kad imaš novaca ideš kupovati original marke tipa nike, adidas itd... one jesu skuplje ali s razlogom.
edit: još kad vidim cijene tih Kineza na nekim stranicama na razini mobitela u europi povraća mi se