View Single Post
Staro 13.02.2014., 09:22   #5189
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Dakle , nije mi svejedno tko mi servisira uređaj! Uređaj nisam kupio s namjerom da kupim novi čim istekne jamstvo. Kupio sam kvalitetnu stvar da je mogu što duže koristiti. I u tom kontekstu mi je vrlo važno što se dešava s tim uređajem nakon što ga reklamiram u trgovini.
Meni neke stvari tu baš nisu jasne.
Ako si "osjetljiv" gdje će uređaj biti servisiran, zašto nisi direktno nosio u servis koji ti odgovara?
Ako nisi zadovoljan nekom trgovinom, zašto kupuješ tamo?

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Yup, saznao sam to.
U kodeks mi ne daju da nosim, iako je to jedini kompetentni dell servis IMO.
Ima ih više.

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
A sto se placanja "ruku" tice, to se nece dogoditi. To sto su oni isprintali fine printom na naljepnicu tu svoju glupost, to mogu koristiti jedino kao wc papir. Dellovi uvjeti jamstva tocno kazu sto ono pokriva i kako ga ostvariti.
Dellovi uvjeti jamstva u RH - ne postoje, tj. nisu postojali do nedavno, sad se polako situacija mijenja (iako nisam previše zadovoljan izvedbom).

Citiraj:
Autor Don Kihoty Pregled postova
Stvar je uvjetima partnerstva sa DELL-om - ako si ti DELL-ov
servis, onda ti ne radiš "džabe", nego te DELL plaća za svaki određani servis.
Netočno. Dell uopće ne plaća za servis (bez obzira kakav tip partnera bio) i donedavno bila je cijela poprilična problematika oko toga. Dapače, imao si i brdo dodatnih troškova.

Citiraj:
Autor Don Kihoty Pregled postova
Ako ti ne pristaješ na uvijete servisa, dogovori se sa Svijet Medijom,
ali kao što i sam znaš - ako želiš ostvariti jamstvo,
moraš se složiti sa uvijetima jamstva, koja su jasno ispisana na jamstvenom listu.
Netočno. Uvjeti jamstva suprotni zakonima se lako pobiju.