View Single Post
Staro 09.02.2014., 23:44   #5778
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor davidovski Pregled postova
cek imas 650/1000 i bunis se? pa meni je stalno na 800 bar. pa svrha rama i je da su "puni". imam cubot one i bez obzira kad je memorija puna sve radi super. stavio sam miui (predzadnju verziju, zadnja je malo bugovita) i sve 5. a ovo za ikone ti stvarno ne znam kaj bi rekao. pa android ko android, sve ikone bi trebale bit jasne, a ako zelis drugacije, hvala bogu ima milijon lauchera i ostalih pizdarija za to

bunim se sto je out of the box imao vec skoro 500 / 1000 zauzeto. meni to nije normalno.

instalirao sam operu mobile classic al mi nece prikazivat m.dnevnik.hr, ne znam zakaj, vidim samo plavu stranicu. probat cu noviju verziju.

sto se tice rama.... uninstalirao sam chrome i situacija se bas i nije promjenila sto se tice rama.

Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Je, već se spominjalo searchaj temu, tu funkcionalnost omogućuje Gravitybox koji je modul za Xposed(aplikaija koju moraš naći je Xposed installer). Sve upute ovdje http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2316070. Isplati se potruditi oko toga jer stvarno nudi pregršt opcija i korisnih tweakova.

@santos-koje ikone su ti čudne i nejasne? One na homescreenu(od launchera) ili one u settingsima? Ako je ovo prvo instaliraj Nova/Apex launcher. Čak i radi osjetno bolje od stocka. Ako je ovo drugo za to trebaš custom rom, no nisam nikad imao Cubot One pa nisam previše informiran oko toga. Ovaj savjet miči chrome je jako trolovski jer je na svakom uređaju koji sam imao radio miljama bolje od ostalih browsera. Ne isplati se gubiti svu tu funkcionalnost koristeći Dolphin ili Operu(posebno ne mini koja je očaj, jedino u čemu je dobra je što je lightweight). Uređaj ima dovoljno snage da sve što staviš na njega radi korektno. Preporučam micanje "programa za čišćenje" jer većinom je njihov rad kontraproduktivan. Rom sam po sebi sa svim aplikacijama koje ti padnu na pamet će rijetko uopće doći blizu 1gb, a i optimalno je da koristi više RAMa kako bi ti se aplikacije prilikom ponovnog otvaranja brže otvarale. Kao i kolega gore ako želiš da sam ROM izgleda i radi što više slično stock AOSP romu sa dodatnim tweakovima također preporuka za Gravitybox kao i kolegi iznad.

@puding22-može link na taj uređaj, ja tražim već 10 minuta i nigdje ne mogu naći. Jel možda Jiake?

pa recimo za javljanje... nacrtana slusalica i brdo malih tockica... i sad ti skuzi kako se javit. (u ljevo je odbijanje poziva, u desno je javljanje - al to se ne prikazuje).

onda propusten poziv, ne mozes ga clearati dok slajdas onaj gornji taskbar. onda otvoris pozive, i sad moras skuzit da je tek u drugom tabu popis poziva...
opcenito vezano sve oko tih ulaznih, izlaznih poziva, telefonskog imenika, ikone su katastrofalne. a da ne pricam onu retardiranu ikonu za video call....
dok skuzis kak otvorit u imeniku nekog i nazvat ga bez da se aktivira video call.... jesus christ...

zato meni android 2.2 rula... nema nikakvih nepotrebnih pizdarija, sve pise na ekranu kratko i jasno, i sve je vizualno dobro i razumljivo prikazano.

Zadnje izmijenjeno od: santos. 09.02.2014. u 23:51.
santos je offline