Citiraj:
Autor puding22
Jake 12. Mobitel stvarno leti,ekran dobar, kamera po danu takodjer dobra po noci ok.
Jel moguce izgasiti da se pali svijetlo kad dirnem kapacitivne tipke?
|
Je, već se spominjalo searchaj temu, tu funkcionalnost omogućuje Gravitybox koji je modul za Xposed(aplikaija koju moraš naći je Xposed installer). Sve upute ovdje
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2316070. Isplati se potruditi oko toga jer stvarno nudi pregršt opcija i korisnih tweakova.
@santos-koje ikone su ti čudne i nejasne? One na homescreenu(od launchera) ili one u settingsima? Ako je ovo prvo instaliraj Nova/Apex launcher. Čak i radi osjetno bolje od stocka. Ako je ovo drugo za to trebaš custom rom, no nisam nikad imao Cubot One pa nisam previše informiran oko toga. Ovaj savjet miči chrome je jako trolovski jer je na svakom uređaju koji sam imao radio miljama bolje od ostalih browsera. Ne isplati se gubiti svu tu funkcionalnost koristeći Dolphin ili Operu(posebno ne mini koja je očaj, jedino u čemu je dobra je što je lightweight). Uređaj ima dovoljno snage da sve što staviš na njega radi korektno. Preporučam micanje "programa za čišćenje" jer većinom je njihov rad kontraproduktivan. Rom sam po sebi sa svim aplikacijama koje ti padnu na pamet će rijetko uopće doći blizu 1gb, a i optimalno je da koristi više RAMa kako bi ti se aplikacije prilikom ponovnog otvaranja brže otvarale. Kao i kolega gore ako želiš da sam ROM izgleda i radi što više slično stock AOSP romu sa dodatnim tweakovima također preporuka za Gravitybox kao i kolegi iznad.
@puding22-može link na taj uređaj, ja tražim već 10 minuta i nigdje ne mogu naći. Jel možda Jiake?