Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.02.2014., 13:11   #6961
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
To su 10cm FR drajveri koje križaš na 50 hz?
Ja za komp sustav imam 2way s 12 cm drajverima koji mi traži rez preko 100hz da to zvuči ok.

btw , nije da mali drajveri i male kutije ne mogu biti ok. U biti baš sam s tim zadovoljan ( radom bez suba ) Sve je ko i uvjek ovisno o onom što čovjek traži.
Da, 10 cm fr driveri, rezna frekvencija je bila znatno više od 50 Hz ,to je sub-donja granica. Čini mi se da je oko 100-120Hz. Kažem "sub". Sve što sam od toga htio je mini setup koji radi bolje od logitechovih varijanti a da ne prelazim visoki novčani iznos. I bio sam zadovoljan jer na tome sam uglavnom game-ao. Danas više od toga nemam ni sub ni zvučnike, ostalo je samo pojačalo Scythe SDA110 (sa kojim sam baš zadovoljan, jedna od najboljih kupovina kad pogledaš kolko košta i kaj dobiješ) koji ide na kineski Muse NOS dac sa tda1543x4. Obzirom da mi zvučnici više nisu na stolu i pol metra od ušiju uzeo sam Mission m32i, postavio na stalke i to je sad za casual-ambijentalno groovshark slušanje. Opet zadovoljan

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Da ti nešto kažem....nekad čovjek misli da želi nešto što u biti ne želi.
Kolko sam ja shvatio on je čuo spomenuti sub i zna njegove sonične mogučnosti i opet je pitanje za šta će ga i kako koristit, meni je i običan "kick" bio dovoljan za Battlefield :-) A opet sa druge strane ako to bude pogrešno (kao u tvom slučaju) onda je najbolje da do toga dođe sam jer će ovako uvjek imat bubu u uhu, što da sam išao drugim putem a ne kak su mi rekli na PCE. Tak ja razmišljam, po sebi.
sodom je offline   Reply With Quote